Woonlening Leuven

Wilt u een woning kopen of bouwen?

Wij sluiten samen met u een hypothecaire lening op maat af, zonder u te overladen met formules en details. En daarbij zoeken we natuurlijk naar de voordeligste oplossing, zodat u voldoende ademruimte overhoudt.

Denkt u aan renoveren of verbouwen?

Renovaties en verbouwingen kunnen nogal wat tijd en energie vragen. Ga daarom samen met ons op zoek naar het gepaste krediet en eventuele premies en subsidies.

Professioneel advies nodig i.v.m. woonlening Leuven? Praat erover met een AXA Bankagent

Als een woning kopen of (ver)bouwen maatwerk is, dan is het realiseren van uw droom dat zeker. Daar werkt Kantoor Meys Debecker graag aan mee. Ook als uw plannen nog niet concreet zijn. Zij zorgen voor professioneel advies, een zo laag mogelijke rentevoet en een snelle en efficiënte service. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw project om achteraf samen met volle teugen te genieten van uw nieuwe woonst.

Kantoor Meys Debecker

Kantoor Meys Debecker is jouw gesprekspartner voor persoonlijk advies omtrent financiële diensten en verzekeringen. De bank- en verzekeringssector verandert snel, de opmars van het digitaal werken is niet meer te stuiten, maar het persoonlijk advies daarentegen, wordt met de dag belangrijker.

Het team van Kantoor Meys Debecker bestaat uit 11 mensen die met méér dan 30 jaar ervaring op zak ervoor zorgen dat hun klanten optimaal verzekerd zijn én blijven.

Persoonlijk contact én een snelle dienstverlening zijn onze paradepaardjes. Daarnaast helpen we je graag verder met een uitgekiemd plan van aanpak om jouw vermogen op te bouwen. Je kan rekenen op onze expertise van méér dan 30 jaar die rekening houdt met jouw wensen.

woonlening Leuven

Ligging en openingsuren

Kantoor Linden

Gemeentestraat 96
3210 Linden

Routebeschrijving

Maandag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00
Dinsdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Woensdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00
Donderdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Vrijdag: 09u00 - 12u30

Het vastleggen van een afspraak voor uw zoekopdracht "Woonlening Leuven" buiten deze openingsuren is steeds mogelijk. 

Kantoor Drieslinter

Grote Steenweg 270 bus 1
3350 Drieslinter

Routebeschrijving

Maandag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00
Dinsdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00
Woensdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Donderdag: 09u00 - 12u00
Vrijdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00

Het vastleggen van een afspraak voor uw zoekopdracht "Woonlening Leuven" buiten deze openingsuren is steeds mogelijk.

U wilt een woonlening zonder zorgen?

Het aanbod van Kantoor Meys Debecker is eenvoudig en duidelijk. Van de eerste tot de laatste stap staan we u bij. En zelfs daarna.

Een woonlening is een hypothecair krediet met onroerende bestemming, bedoeld voor het verwerven of behouden van onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de bouw of de verbouwing van een onroerend goed. Maar ook om de ermee verband houdende kosten en belastingen te financieren, zoals successierechten, of de kosten voor het uit onverdeeldheid treden.

Voor de financiering van een onroerend goed doet men meestal een beroep op een woonlening.

Als u een nieuw huis bouwt of een bestaand huis verbouwt, dan kunt u een tijdelijke kredietopening vragen, waarmee u stelselmatig fondsen kunt opvragen naarmate de werkzaamheden vorderen. Hebt u bij het afsluiten van een woonlening een tijdelijke financieringsbehoefte in afwachting van de verkoop van een onroerend goed, dan kunt u een overbruggingskrediet aanvragen.

Als u een bestaand huis of een bouwgrond koopt, dan moet het volledige ontleende kapitaal beschikbaar zijn bij de ondertekening van de verkoopakte om de verkoper te betalen. Een maand na het ondertekenen van de kredietakte begint u met de terugbetaling van uw woonlening.

woonlening Leuven

Wij bieden drie formules aan: de formule met vaste rentevoet, de formule met variabele rentevoet en de formule met semivariabele rentevoet.

  1. De formule met vaste rentevoet: Uw rentevoet verandert niet en blijft dus over de hele looptijd van uw woonlening gelijk. Wij bieden formules aan op 10, 15, 20, 25 en 30 jaar.
  2. De formule met variabele rentevoet: In dat geval kan de rentevoet van uw krediet tijdens de looptijd worden aangepast aan de rentevoet van de markt: deze variatie hangt samen met de schommelingen van een referte-index, en wordt toegepast binnen overeengekomen grenzen en volgens een gekozen interval: jaarlijks of om de 5 jaar. De gebruikte referte-indexen zijn de Index A (schatkistcertificaten 12 maanden) voor de jaarlijkse variabele formules en de Index E (lineaire obligaties 5 jaren) voor de 5-jaarlijkse variabele formules. Wanneer de indexen zouden wegvallen, zal AXA Bank Belgium aan de kredietnemer(s) meedelen welke benchmark er dan in de plaats zal komen.
  3. De formule met semivariabele rentevoet: De rentevoet verandert eerst niet gedurende een periode van 10 of 20 jaar; daarna kan hij om de 5 jaar worden aangepast.

Let op, geld lenen kost ook geld. De woonlening of hypothecaire lening is een hypothecair krediet met een onroerende bestemming.

Woonlening Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x