Verzekeringen Leuven

Verzekeringen voor particulieren

Verzekeringen, een complexe materie en deze maken we graag helder voor jou. Met de juiste kennis van zaken en advies op maat gidsen we je naar de juiste verzekeringsoplossing.

Autoverzekering: Je zoekt een goede basis-autoverzekering of eerder een uitgebreide dekking voor jouw gloednieuwe auto? Bij ons vind je een oplossing die bij jouw situatie past.

Vind je nog jouw weg terug in het kluwen van de verschillende mogelijke waarborgen die je aan jouw autoverzekering kan koppelen? Welke waarborgen zijn nuttig en wat is overbodig? Heb je rechtsbijstand nodig? Hoe zit het met bijstand zoals een takeldienst na een ongeval of pech? Wat is het verhaal achter de bestuurdersverzekering? Er rijzen verschillende vragen bij het afsluiten van een verzekering voor je auto. Met een goed gesprek helpen we je op goede weg!

Brandverzekering: Huis of appartement, groot of klein, gewone of waardevolle inboedel verzekeren? We hebben altijd een brandverzekering op maat van jouw woning en jouw leven.

Jouw woning is belangrijk in jouw leven. Om daarvan zorgeloos te genieten, kies je een brandverzekering die bij je past. De Belgische wet verplicht niet om er een te hebben, maar als u er geen hebt, kunt u bij een schadegeval zware kosten oplopen. Bijna 95% van de eigenaars en 85% van de huurders hebben er een, waardoor dit de meest verspreide verzekering in België is.

Hospitalisatieverzekering: Kies voor een onbeperkte terugbetaling van hospitalisatiekosten. Een verzekering met bijstand in het buitenland en terugbetaling van de kosten voor en na de hospitalisatie.

Zorg voor gemoedsrust bij ziekte en ziekenhuisopname. Voor jezelf en jouw gezin, in binnen- en buitenland. Kies voor een onbeperkte terugbetaling van hospitalisatiekosten. Een complete verzekering met bijstand in het buitenland, een terugbetaling van de kosten voor en na de hospitalisatie, een systeem waarbij de factuur rechtstreeks door de verzekeraar aan het ziekenhuis wordt betaald. Geniet van de beste bescherming en beperk tegelijkertijd ook je financiële risico’s. We zetten al jouw wensen op rijtje en bespreken dit graag met jou tijdens een gesprek. 

verzekeringen Leuven

Verzekeringen voor professionelen

Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen

Een vrij aanvullende pensioentoezegging (VAPZ) is de oplossing bij uitstek voor elke zelfstandige om een mooi aanvullend pensioen op te bouwen.

Waarom is een VAPZ fiscaal interessant voor u?

 • U spaart veilig voor uw toekomst,
 • Op uw eigen tempo: u stort maandelijks, trimestrieel of jaarlijks,
 • En ondertussen geniet u een belastingvoordeel op uw stortingen:
  • als beroepskost aftrekbaar
  • vermindering sociale lasten
  • gunstige taxatie van uw eindkapitaal

Bent u bedrijfsleider?

Dan kunt u uw VAPZ combineren met een Individuele Pensioentoezegging (IPT).

Individuele pensioentoezegging

Een individuele pensioentoezegging (IPT) is dé oplossing voor zelfstandige bedrijfsleiders voor de opbouw van een aanvullend pensioen.

Waarom is een IPT interessant voor u?

 • Het is een extralegaal voordeel op maat en een mooi alternatief voor een loonsverhoging
 • De stortingen vormen, onder bepaalde voorwaarden zoals een regelmatig inkomen, geen voordeel van alle aard
 • Het eindkapitaal wordt tegen een voordelig tarief belast
 • U kunt een voorschot vragen op uw spaarreserve voor de bouw of verbouwing van uw woning
 • Het opgebouwde kapitaal is beschermd als de onderneming failliet gaat
 • Dankzij de back service kunt u sparen voor uw pensioen met terugwerkende kracht

Waarom is een IPT interessant voor uw vennootschap?

De stortingen zijn als beroepskost aftrekbaar, zolang de 80% regel wordt gerespecteerd. De vennootschap stort maandelijks, trimestrieel, semestrieel of jaarlijks.

Verzekeringen Leuven: Kantoor Meys Debecker

Kantoor Meys Debecker is jouw gesprekspartner voor persoonlijk advies omtrent financiële diensten en verzekeringen. De bank- en verzekeringssector verandert snel, de opmars van het digitaal werken is niet meer te stuiten, maar het persoonlijk advies daarentegen, wordt met de dag belangrijker.

Het team van Kantoor Meys Debecker bestaat uit 11 mensen die met méér dan 30 jaar ervaring op zak ervoor zorgen dat hun klanten optimaal verzekerd zijn én blijven.

Persoonlijk contact én een snelle dienstverlening zijn onze paradepaardjes. Daarnaast helpen we je graag verder met een uitgekiemd plan van aanpak om jouw vermogen op te bouwen. Je kan rekenen op onze expertise van méér dan 30 jaar die rekening houdt met jouw wensen.

verzekeringen Leuven

Ligging en openingsuren

Kantoor Linden

Gemeentestraat 96
3210 Linden

Routebeschrijving

Maandag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00
Dinsdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Woensdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00
Donderdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Vrijdag: 09u00 - 12u30

Het vastleggen van een afspraak voor uw zoekopdracht "Verzekeringen Leuven" buiten deze openingsuren is steeds mogelijk. 

Kantoor Drieslinter

Grote Steenweg 270 bus 1
3350 Drieslinter

Routebeschrijving

Maandag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00
Dinsdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00
Woensdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Donderdag: 09u00 - 12u00
Vrijdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00

Het vastleggen van een afspraak voor uw zoekopdracht "Verzekeringen Leuven" buiten deze openingsuren is steeds mogelijk.

Verzekeringen Leuven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x