Krediet aanvragen in Gelrode

Wil u een hypothecair krediet aanvragen? Uw rentevoet berekenen? Ontdek hoeveel u kan lenen, bepaal de ideale looptijd van uw krediet en kies een vaste of variabele rentevoet.

Bij Kantoor Meys Debecker kan u tot 100% lenen voor uw woning in de buurt van Gelrode. Ontdek onze voordelige tarieven.

krediet aanvragen in Gelrode - 100 lenen voor woning

Hypothecair krediet aanvragen

Hoeveel lenen? Welke looptijd? Vaste of variabele rentevoet? Wat is de totale kost? 100 lenen voor woning? Het zijn maar een paar vragen die u zich wellicht stelt.

Als u een woning of appartement wilt kopen, bouwen of verbouwen, komt er heel wat op u af. Geen zorgen. Kantoor Meys Debecker helpt u graag de juiste keuze maken.

Hoeveel kunt u lenen?

U kunt al lenen vanaf 25.000 euro. Het exacte bedrag hangt af van 3 factoren:

 1. Hoeveel u kunt terugbetalen. De vuistregel is dat het totaal van uw maandelijkse terugbetalingen niet hoger mag zijn dan 40% van het maandelijkse netto gezinsinkomen.
 2. De kostprijs en het bedrag dat u al hebt gespaard. U kunt nooit meer lenen dan de totale kostprijs van uw woning. U kan bij ons bovendien tot 100 lenen voor woning (100%)!
 3. De waarborgen die u kunt geven. Iedere bank vraagt waarborgen om zich in te dekken tegen het risico dat u uw kredietverplichtingen niet meer kunt nakomen. Meestal wordt er om een hypothecaire inschrijving verzocht. Dat geeft de bank het recht om het onroerend goed te verkopen als u uw hypothecaire lening niet meer kunt terugbetalen.

krediet aanvragen - rentevoet berekenen in GelrodeWelke looptijd is ideaal voor mij?

De looptijd is het aantal jaren waarover u de afbetaling van uw hypothecaire lening spreidt. U kunt lenen met een looptijd van minimaal 6 jaar en maximaal 30 jaar.

Vaste of variabele rentevoet?

krediet aanvragen met vaste rentevoet in Gelrode

Vaste rentevoet berekenen

Elke maand blijft uw rentevoet dezelfde en dat tot het einde van uw lening. Onaangename verrassingen blijven uit. Ideaal voor wie zekerheid wil. Staat de rente laag en denkt u dat ze binnenkort gaat stijgen? Dan is het nu het moment om die voordelige, lage rentevoet vast te leggen.

krediet aanvragen met variabele rentevoet in Gelrode

Variabele rentevoet berekenen

Bij een variabele rentevoet wordt uw rentevoet na een bepaalde periode herzien. Belangrijk om te weten is dat uw rente maximaal kan verdubbelen. Wanneer die renteherziening precies gebeurt, wordt bepaald door de formule van de lening. Dit gebeurt min. jaarlijks en max. vijfjaarlijks.

Hoeveel kost een hypothecaire lening in totaal?

Kantoor Meys Debecker vlakbij Gelrode biedt verschillende opties aan. Zo kunt u maandelijks een:

 • Vast bedrag afbetalen: Betaal elke maand een vast bedrag dat bestaat uit kapitaal en interesten. Uw maandelijkse afbetaling verandert alleen als u voor een variabele rentevoet koos en de rentevoet wordt aangepast. Voordeel: uw maandlast is in het begin kleiner dan bij een dalende formule.
 • Dalend bedrag afbetalen: Betaal elke maand een vast gedeelte kapitaal en een gedeelte interesten. Het bedrag van de interesten wordt elke maand kleiner omdat het wordt berekend op het kapitaal dat nog moet worden terugbetaald. Voordeel: betaal uw kapitaal sneller terug en met minder interesten.

Krediet aanvragen? Dan dient u ook rekening te houden met de volgende bijkomende kosten:

 • Notariskosten
 • Dossierkosten
 • Eventuele schattingskosten of een reserveringsvergoeding

Wilt u een voordelig tarief? Denk er dan aan om ook een brandverzekering en een schuldsaldoverzekering te nemen. Bespreek dit samen met uw bankagent in de buurt van Gelrode.

Wil u een hypothecair krediet aanvragen? Bij Kantoor Meys Debecker kan u tot 100% lenen voor uw woning in de buurt van Gelrode.

Renovatielening

krediet aanvragen - renovatielening Gelrode

Wat is de renovatielening?

 • Voor alle geplande renovaties: een herstelling van uw dak of een nieuwe badkamer of keuken
 • Hogere vaste rentevoet dan voor een groene lening
 • Van €2.500 tot €75.000

krediet aanvragen - groene renovatielening Gelrode

Wat is de groene
renovatielening?

 • Voor minstens 50% energiebesparende investeringen: isolatie of zonnepanelen
 • Lagere vaste rentevoet dan voor een renovatielening
 • Van €2.500 tot €75.000

Kantoor Meys Debecker

Kantoor Meys Debecker heeft een ruime expertise in beleggen, kredieten en verzekeringen en vormt voor jou een ervaren en betrouwbare financiële gesprekspartner. Vanuit onze kantoren in Linden en Linter bieden we transparant advies over diverse financiële topics. Persoonlijk, glashelder en steeds met jouw belangen voorop.

Je persoonlijke situatie? Ons startpunt.

De financiële sector evolueert én digitaliseert razendsnel. In een continu veranderende context wint persoonlijk advies meer dan ooit aan belang! Je beleggingsportefeuille, kredieten of verzekeringen vertrouwelijk bespreken? Kantoor Meys Debecker luistert, informeert en adviseert je over een breed spectrum van financiële diensten.

Verzekeren, beleggen en lenen met een sterk financieel fundament. 

Als gespecialiseerd kantoor vlakbij Gelrode zetten we maximaal in op duurzame klantenrelaties en up-to-date advies. Doordacht vermogensplan, correct beleggingsadvies of verstandige verzekeringsoplossing: ons 11-koppig team heeft samen ruim 30 jaar ervaring en leidt elk financieel vraagstuk in goede banen.

Contacteer ons


krediet aanvragen in Gelrode - 100 lenen voor woning

Krediet aanvragen in Gelrode

Wil u een krediet aanvragen of uw rentevoet berekenen? Bij Kantoor Meys Debecker kan u tot 100 lenen voor woning in de buurt van Gelrode.

Krediet aanvragen in Gelrode

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x