AXA Boutersem

Welkom bij Kantoor Meys Debecker

Kantoor Meys Debecker is jouw gesprekspartner voor persoonlijk advies omtrent financiële diensten en verzekeringen. De bank- en verzekeringssector verandert snel, de opmars van het digitaal werken is niet meer te stuiten, maar het persoonlijk advies daarentegen, wordt met de dag belangrijker.

Het team van Kantoor Meys Debecker bestaat uit 11 mensen die met méér dan 30 jaar ervaring op zak ervoor zorgen dat hun klanten optimaal verzekerd zijn én blijven. AXA Boutersem gezocht? Vanuit onze twee kantoren in de regio (Linden en Drieslinter) helpen we je graag verder!

Persoonlijk contact én een snelle dienstverlening zijn onze paradepaardjes. Daarnaast helpen we je graag verder met een uitgekiemd plan van aanpak om jouw vermogen op te bouwen. Je kan rekenen op onze expertise van méér dan 30 jaar die rekening houdt met jouw wensen.

axa Boutersem

Ligging en openingsuren AXA Boutersem (regio)

Kantoor Linden

Gemeentestraat 96
3210 Linden

Routebeschrijving

Maandag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00
Dinsdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Woensdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00
Donderdag: 09u00 - 12u30 en 14u00 - 18u00
Vrijdag: 09u00 - 12u30

Het vastleggen van een afspraak buiten deze openingsuren is steeds mogelijk. 

Kantoor Drieslinter

Grote Steenweg 270 bus 1
3350 Drieslinter

Routebeschrijving

Maandag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00
Dinsdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00
Woensdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
Donderdag: 09u00 - 12u00
Vrijdag: 09u00 - 12u00 en 13u30 - 16u00

Het vastleggen van een afspraak buiten deze openingsuren is steeds mogelijk.

Onze diensten

Woonkrediet, woonlening of hypothecair krediet

Wij sluiten samen met u een hypothecaire lening op maat af, zonder u te overladen met formules en details. En daarbij zoeken we natuurlijk naar de voordeligste oplossing, zodat u voldoende ademruimte overhoudt.

Wij bieden drie formules aan: de formule met vaste rentevoet, de formule met variabele rentevoet en de formule met semivariabele rentevoet.

 1. De formule met vaste rentevoet: Uw rentevoet verandert niet en blijft dus over de hele looptijd van uw woonlening gelijk. Wij bieden formules aan op 10, 15, 20, 25 en 30 jaar.
 2. De formule met variabele rentevoet: In dat geval kan de rentevoet van uw krediet tijdens de looptijd worden aangepast aan de rentevoet van de markt: deze variatie hangt samen met de schommelingen van een referte-index, en wordt toegepast binnen overeengekomen grenzen en volgens een gekozen interval: jaarlijks of om de 5 jaar. De gebruikte referte-indexen zijn de Index A (schatkistcertificaten 12 maanden) voor de jaarlijkse variabele formules en de Index E (lineaire obligaties 5 jaren) voor de 5-jaarlijkse variabele formules. Wanneer de indexen zouden wegvallen, zal AXA Bank Belgium aan de kredietnemer(s) meedelen welke benchmark er dan in de plaats zal komen.
 3. De formule met semivariabele rentevoet: De rentevoet verandert eerst niet gedurende een periode van 10 of 20 jaar; daarna kan hij om de 5 jaar worden aangepast.

axa tienen

Verzekeringen voor particulieren en professionelen

Verzekeringen, een complexe materie en deze maken we graag helder voor jou. Met de juiste kennis van zaken en advies op maat gidsen we je naar de juiste verzekeringsoplossing.

Onze verzekeringen voor particulieren

 • Autoverzekering: Je zoekt een goede basis-autoverzekering of eerder een uitgebreide dekking voor jouw gloednieuwe auto? Bij ons vind je een oplossing die bij jouw situatie past.
 • Brandverzekering: Huis of appartement, groot of klein, gewone of waardevolle inboedel verzekeren? We hebben altijd een brandverzekering op maat van jouw woning en jouw leven.
 • Hospitalisatieverzekering: Kies voor een onbeperkte terugbetaling van hospitalisatiekosten. Een verzekering met bijstand in het buitenland en terugbetaling van de kosten voor en na de hospitalisatie.

Onze verzekeringen voor professionelen

 • Vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ)
 • Individuele pensioentoezegging (IPT)

Beleggen

Uw toekomst verzekeren, dat is vandaag handelen voor later. We helpen je met een plan van aanpak en maken je wegwijs in de verschillende oplossingen.

 • Een vermogen opbouwen: Haal meer uit jouw geld dan een spaarrekening. Ga met ons het gesprek aan en vertrek met een goed plan van aanpak.
 • Sparen voor iemand anders: Een student in het vooruitzicht? Of kleinkinderen op komst? Met een uitgekiemd plan krijg je inzicht waar je naartoe wil.
 • Aanvullend pensioen: Het pensioen, ontoereikend om de levensstandaard te handhaven. Begin beter vandaag dan morgen met pensioensparen.

AXA Boutersem gezocht?

Welkom bij Kantoor Meys Debecker! Vanuit onze twee kantoren in de regio (Linden en Drieslinter) helpen we je graag verder!

Deze website werd opgemaakt in onze hoedanigheid als "onafhankelijk verzekeringsmakelaar" onder de naam “Kantoor Meys Debecker”. Via deze vennootschap werken we als onafhankelijk verzekeringsmakelaar samen met verschillende verzekeraars. 

Onze andere vennootschap “Meys Debecker bankagentschap” werkt als bankagent voor AXA bank, dit gebeurt enkel vanuit het kantoor dat gevestigd is te Linter. De medewerkers van “Meys Debecker bankagentschap” staan jou graag bij met advies. Voor alle bankzaken en informatie m.b.t. het aanbod van bankproducten verwijzen we je graag door naar de website van AXA bank

Ondernemingsnummer “Meys Debecker bankagentschap”
AXA bankagentschap: 0684.661.830

Ondernemingsnummer “Kantoor Meys Debecker”
Onafhankelijk verzekeringsmakelaar: 0682.532.085

AXA Boutersem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x