Vacature "Kantoorverantwoordelijke"

In het kader van een toekomstige samenwerking zijn we voor een kantoor in de regio van Leuven – Lubbeek op zoek naar een Kantoorverantwoordelijke. 

Jouw verantwoordelijkheden

Als kantoorverantwoordelijke sta je in voor de dagelijkse werking van het kantoor en de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je runt het kantoor autonoom en stuurt hierbij 3 medewerkers aan, die je motiveert om samen de kantoorobjectieven te behalen. Daarnaast adviseer je ook klanten op vlak van kredieten en verzekeringen. Op het vlak van "verzekeringen" is het behoud van de bestaande klantenportefeuille het eerste objectief. Je zorgt voor een goede vertrouwensband met het bestaand cliënteel. De portefeuille dien je verder uit te bouwen in het domein van “kredieten”. Hiervoor plan je commerciële acties in en benader je de bestaande klanten via diverse kanalen (online en offline) op een professionele en klantgerichte manier. Je werkt nauw samen met de 2 zaakvoerders. Zij staan je bij en zorgen voor de nodige begeleiding en ondersteuning van jouw takenpakket. Deze job is in bediendestatuut.

Jouw profiel

Om voor deze verantwoordelijke job in aanmerking te komen ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma, aangevuld met enkele jaren ervaring in de bovengenoemde domeinen. Je kennis en ervaring combineer je met een goeie dosis commerciële feeling en leidinggevende skills. Je bent in staat om autonoom te werken en communiceert open en vlot. Je werkt proactief en straalt vertrouwen uit, waardoor je een langetermijnrelatie met de klanten kan uitbouwen. 

Ons aanbod

Je komt terecht in een dynamisch kantoor binnen een boeiende sector, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Deze kantorengroep biedt je een uitdagende job met verantwoordelijkheid, waar je zeer duidelijk weet wat je doelstellingen zijn. Je krijgt de nodige ondersteuning, opleiding en tools om deze te behalen. Verder kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Kan deze boeiende job als Kantoorverantwoordelijke in de regio van Leuven - Lubbeek je aanspreken? Reageer via dit formulier of contacteer Filip Debecker of Sarah Denis op het nummer +32 (0)11 78 19 98 of via e-mail (info@kantoordebecker.be). Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Vacature "Kantoorverantwoordelijke"

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x